در صورتی‌که با اطلاعات کاربری (آدرس ایمیل و یا شماره‌تلفن) وارد حساب کاربری‌تون در بلد شده باشید، مکان‌های ذخیره‌شده‌ی شما در این حساب نگهداری می‌شه و با ورود مجدد به حساب‌تون از طریق همین اطلاعات، می‌تونید اون‌ها رو مشاهده کنید.