از پایین صفحه‌ی اصلی بلد، گزینه‌ی «ذخیره» رو انتخاب کنید و وارد لیست مکان‌های ذخیره‌شده بشید. برای حذف مکان‌های موجود در یک دسته‌بندی، کافیه علامت سه‌نقطه‌ی موجود در روبه‌روی نام دسته رو لمس کنید و گزینه‌ی «حذف دسته‌بندی» رو انتخاب کنید. در این صورت دسته‌بندی موردنظر به همراه تمامی مکان‌های موجود در اون حذف خواهد شد. در صورتی که می‌خواهید یک یا چند تا از مکان‌های موجود در دسته رو حذف کنید، اون مکان رو انتخاب کنید و گزینه‌ی «ذخیره» موجود در صفحه‌ای که براتون باز می‌شه رو خاموش کنید. در این صورت این مکان از دسته‌ی مورد نظرتون حذف خواهد شد. در حال حاضر امکان ویرایش مکان‌های ذخیره‌شده در بلد وجود نداره و شما باید اون مکان رو حذف و مجدداً‌ با اطلاعات جدید به حساب کاربری‌تون اضافه کنید.